Start vanaf maandag 2 oktober in Gezondheidscentrum Ter Borch

Door: / Geplaatst in: Medisupport Nieuws

Personal training & small group training onder leiding van een fysiotherapeut

Personal training: Je gaat 1 op 1 met onze trainer/fysiotherapeut aan de slag om jouw doelen te halen. De training kost 175 euro voor 2 keer per week 30 minuten trainen, 4 weken lang.

Small group training: Je traint in een groepje van 3-4 personen met onze trainer/fysiotherapeut waarin jullie elkaar motiveren/stimuleren maar er blijft aandacht voor persoonlijke doelen. De training kost 100 euro per persoon, voor 2 keer per week 45 minuten trainen, 4 weken lang.

Voor beide trajecten wordt eerst een intake (op afspraak) gehouden, dit is bij de prijs inbegrepen.
Informeer bij collega’s Thomas Slijkhuis en Carlijn van Lierop over de mogelijkheden.
Telefonisch via 050-3182164 of per mail; info@medisupport.nl

 

Ontspanningsoefeningen

Maandag 20.00 tot 21.00 uur

In deze les wordt aandacht besteed aan ademhaling, ontspanning, bewustwording door middel van oefeningen uit yoga, ontspanningstherapieën en Pilates.

We starten met 1 groep, maar bij voldoende animo worden er twee groepen opgestart, waarbij in de ene groep meer aandacht is voor ademhaling en ontspanning en in de tweede groep meer yoga en pilates.

Kosten: 12,50 euro per keer

Rugscholing

Woensdag 19.00- 20.00 uur

In deze les worden oefeningen doorgenomen waarin de rug en rompmusculatuur worden versterkt; startend met het aanleren van het juiste spiergebruik en opbouwend tot kracht en stabiliteitstraining voor je hele lichaam. Zeer geschikt voor mensen die terugkerende rugklachten hebben, het moeilijk vinden om zelf thuis oefeningen te doen of “gewoon” een sterkere romp willen krijgen.

Kosten: 12,50 euro per keer

Maandschema’s vrije fitness

Voor de mensen die zelfstandig willen trainen, hebben we maandschema’s gemaakt om effectiever te trainen. Er zijn drie schema’s: beginner, gevorderde en een HIIT training.

We leggen het schema uit, hiervoor moet een afspraak gemaakt worden en dan kun je zelfstandig binnen onze openingstijden trainen wanneer het jou uitkomt.

Kosten: 30 euro per maand voor 1 keer per maand uitleg van het schema en onbeperkt trainen.

Openingstijden Oefenzaal Gezondheidscentrum Ter Borch

Sportscreening (top)sportzorg

Voor mensen die sportprestaties willen verbeteren of met terugkerende blessures zitten.

Door middel van een sportanalyse en spierfunctie testen kijken we samen naar jouw sport en jouw lichaam in deze sport. Waar ligt jouw zwakke schakel, waardoor sla jij met volleybal steeds je schouder kapot, waardoor loop jij steeds peesblessures op, waardoor spring je niet hoger?

Kosten van de intake van een uur zijn: 40 euro eigen bijdrage, naast de kosten van een fysiotherapie behandeling gericht op screening van jouw klachten (verzekerde zorg)

Mail voor meer informatie: info@medisupport.nl

Medisupport Mailupdates