top of page
Medisupport-5985_edited.jpg

Arbeidsfysiotherapie

Heb jij pijnklachten tijdens of na je werk? Weet jij soms niet meer hoe je moet zitten tijdens je werk, of moet je vaak zwaar tillen en weet je niet op welke manier? Dan kan onze arbeidsfysiotherapeut jou helpen!

De arbeidsfysiotherapeut houdt zich bezig met klachten en aandoeningen van het houding- en bewegingsapparaat, die mede het gevolg zijn van het werk of die het werken beperken. Hij houdt zich vooral bezig met de arbeidsrelevante problemen van de individuele werknemer. Daarmee zich onderscheidend van de bedrijfsfysiotherapeut die zich vooral richt, om het bedrijf zelf van advies te voorzien.

  • Klachtvrij (thuis)werken

  • Preventie

  • Deskundig advies

De preventieve werking van Arbeidsfysiotherapie

Informatie, gericht advies en behandeling van de arbeidsrelevante klachten kunnen toenemende beperkingen en (dreigend) verzuim voorkomen of oplossen. Naast de reguliere fysiotherapeutische interventie kan een behandeltraject onder andere bestaan uit een (re-integratie) trainingsprogramma, een instructietraining op de werkplek of een werkplekonderzoek.

De arbeidsfysiotherapeut kan interventies aanbieden op het gebied van:

  1. Primaire preventie: voorkomen dat gezonde mensen klachten krijgen,

  2. Secundaire preventie: zorgen dat ziekten worden opgespoord en behandeld,

  3. Tertiaire preventie: voorkomen, verergeren en bevorderen van zelfredzaamheid, behandeling en re-integratie.

Administratie-profiel.jpg

Afspraak maken

Wil jij meer weten of een afspraak maken laat dan jouw gegevens achter op het aanmeldformulier en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ook bellen naar 050-3182164 of mailen naar receptie@medisupport.nl

Arbeidsfysiotherapeuten

Wouter-Westerhoff-profiel.jpg

Wouter Westerhoff

Fysiotherapeut | arbeidsysiotherapeut en dry needling

Vitaliteit

Een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker en daar willen wij graag aan bijdragen. Door middel van ons beweegaanbod willen wij je helpen om jouw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, zodat je lekkerder in je vel zit.

bottom of page