Corona update!! Wij zijn er klaar voor!

Corona update!! Wij zijn er klaar voor!

Waarschijnlijk hebben velen van jullie via het nieuws van gisteren vernomen dat fysiotherapeuten weer mogen beginnen met opschalen. Het KNGF (onze beroepsgroep) heeft in samenwerking met het RIVM en andere betrokkenen een richtlijn geschreven waarmee we in fasen open kunnen gaan.

Gefaseerd open gaan betekent echter ook dat we een deel van onze (vaste) patiënten nog moeten teleurstellen. Voor mensen met een verhoogde kans op een ernstig beloop heeft een digitale behandeling bijvoorbeeld nog steeds de voorkeur boven een fysieke behandeling.

Er volgt vandaag (vrijdag voor 12 uur) vanuit het KNGF een stappenplan voor patiënten die in aanmerkingen komen voor een fysieke behandeling.

We nemen geen overhaaste beslissingen omtrent uw en onze gezondheid. We wachten op de definitieve richtlijn en bepalen verder het stappenplan en aan welke voorwaarden wij en jullie moeten voldoen.

Vanaf komende week zullen we dus gelukkig weer gefaseerd open gaan!
Wij hebben de praktijk al ingericht op de nieuwe 1,5 meter samenleving en voldoende hygiëne middelen dus wij zijn er klaar voor!
Tot snel!

Corona update!! Wij zijn er klaar voor!

Vul het formulier in om je aan te melden.
Telefonisch aanmelden kan ook:
Bel 050-3182164.