top of page
Medisupport_150.jpg

Dry needling

Heb je last van gespannen spieren? Het gevoel dat er knopen, of  verdikkingen in spieren zitten die niet uit zichzelf weg gaan? Zijn deze klachten al een tijdje aanwezig, dan kunnen ze pijnklachten geven. Met behulp van dry needling kunnen we deze spierknopen (triggerpoints) behandelen en zo de vicieuze cirkel van pijnklachten en spanning doorbreken.

 

Dry needling is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut door middel van een speciale techniek je spieren aanprikt, zodat deze snel en langdurig ontspannen raken. Dry needling gebruikt een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald, er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten. Het is een behandelmethode gericht op het verhelpen van triggerpoints welke ontstaan door;

  • Een verkeerde houding, bijvoorbeeld tijdens het werken of sporten

  • Een te zware fysieke of mentale inspanning

Administratie-profiel.jpg

Afspraak maken

Wil jij meer weten of een afspraak maken laat dan jouw gegevens achter op het aanmeldformulier en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ook bellen naar 050-3182164 of mailen naar receptie@medisupport.nl

Dry needling therapeuten

Marsha-Westerhof-profiel.jpg

Marsha Westerhof

Fysiotherapeut | sportfysiotherapeut, revalidatie en dry needling

Wouter-Westerhoff-profiel.jpg

Wouter Westerhoff

Fysiotherapeut | arbeidsysiotherapeut en dry needling

Vitaliteit

Een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker en daar willen wij graag aan bijdragen. Door middel van ons beweegaanbod willen wij je helpen om jouw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, zodat je lekkerder in je vel zit.

bottom of page