Oncologie fysiotherapie, beter herstel na kankerbehandeling

Door: / Geplaatst in: Medisupport Nieuws

­Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat er een sterke relatie bestaat tussen een gezonde lifestyle en de effecten van revalideren na kankerbehandeling. Vanuit de Fysiotherapie kan Medisupport hierin met specialistisch advies en oncologie fysiotherapie een belangrijke rol voor je vervullen.

Begeleiding Tessa Bolhuis - Oncologie fysiotherapeut - Medisupport GroningenVermoeidheidsklachten, zelfvertrouwen en conditie zullen daarbij verbeteren. Andere bijwerkingen van chemotherapie, bestraling of hormoontherapie kunnen verminderen door actief te gaan revalideren bij voorkeur onder begeleiding van een fysiotherapeut met kennis van oncologische revalidatie.

Iedereen ervaart het behandeltraject van kanker op een andere manier. Individuele lichamelijke condities lopen zeer uiteen. Op eigen niveau thuis of in de fysiotherapiepraktijk werken aan je herstel is uitermate geschikt om aan te sterken.

Oncologie fysiotherapie

Fysiotherapeute Tessa Bolhuis is in opleiding tot het specialisme ‘Oncologie Fysiotherapeute‘ en kan je bewegingsadvies geven en desgewenst begeleiden wanneer je herstellende bent van kanker. Ook in aanloop naar een behandeling kan ze je adviseren en begeleiden, en zo versterken, om de revalidatie na kanker te bevorderen en te bespoedigen.

Een goede lifestyle is zo ontzettend belangrijk.
Medisupport maakt zich sterk om lifestyle-interventie voor kankerpatiënten een onderdeel te laten zijn van de reguliere behandeling.

Neem contact op voor een afspraak door een mail te sturen naar info@medisupport.nl te bellen naar 050-3182164 of meld je aan via het formulier.

Aanmelden

Medisupport Mailupdates