top of page
Eric-van-der-Snee-banner.jpg
Eric-van-der-Snee-profiel.jpg

Eric van der Snee

Na meer dan 30 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut, zijn grondleggers van fysiotherapie Medisupport Wim Post en Eric van der Snee met pensioen als fysiotherapeut. Omdat ze het vak nog zo mooi vinden en al hun ervaring nog willen inzetten om mensen te helpen, werken ze nog wel door als podoloog.

 

Eric werkt vanaf 1 februari 2023 als podoloog vanuit zijn praktijk aan huis (Kuifeend 6). We zullen een update geven over de bereikbaarheid van Eric, vooralsnog kunt u bellen naar 050-3182164

Achtergrond

Door mijn werkzaamheden in de eerste 5 jaren van mijn carrière voor de afdeling sportgeneeskunde van de universiteit Groningen ben ik blijvend geïnteresseerd geraakt in het werken met sporters van elk niveau, van recreatief tot top amateur. De motivatie en drive om snel en goed te revalideren, welke deze groep eigen is, motiveert mij sterk. Deze instelling zie ik ook terug in het begeleiden en behandelen van professionele dansers.

 

De principes van de sportrevalidatie zijn uitstekend te gebruiken binnen de algemene fysiotherapie en de arbeidfysiotherapie.

De podologie is een zeer specifieke manier om bepaalde standsafwijkingen welke invloed kunnen uitoefenen op klachten te corrigeren en in dat opzicht uitstekend te gebruiken ter ondersteuning van de therapie

Lichaamsdeel

Het gehele bewegingsapparaat, met meest voorkomend: knie, rug, enkel, schouder en complexe problematiek die voorkomt bij chronische aandoeningen. Daarbij behandel ik volgens een biopsychosociaal model

Inspirerend team en prettige sfeer

Het werken in dit team van professionals met verschillende interessegebieden maakt het werken in onze praktijk inspirerend. De open manier van communiceren en gelijkwaardigheid binnen de praktijk geeft een prettige sfeer waarin de patiënten zich thuis voelen.

Investeren in gezondheid

Het motiveren van mensen door middel van verstrekken van goede informatie over oorzaak, aard, verloop en de behandeling van klachten evenals het voorkomen ervan blijft een leuke uitdaging. Met als motto “rust roest” probeer ik al mijn in de loop van de jaren opgedane skills in te zetten om mijn patiënten zo goed mogelijk te behandelen/begeleiden.

Opleiding, onderlegd in

  • Algemene fysiotherapie

  • Sportfysiotherapie (OS Papendal)

  • Krachttraining en coaching

  • Chronische pijn

  • Graded activity

  • Arbeidsfysiotherapie

  • Klinimetrie

  • Podologie

  • Dry needling

  • Medical taping

bottom of page