Helaas nog geen vrije fitness

  • Beschikbaar op de volgende locaties
  • Medisupport
    Turfsingel 17 Groningen
  • Ter Borch
    Borchsingel 33b Eelderwolde
Vanaf 1 juli mogen de sportscholen weer open, dit is natuurlijk heel goed nieuws, alleen zijn wij wat terughoudend in het weer openen van onze “vrije fitness”.
We zijn een fysiotherapiepraktijk en werken veel in de oefenzaal, we hebben hiervoor duidelijke afspraken gemaakt in deze rare corona pandemie tijd.
Op 1,5 meter, met alles schoonmaken zijn we nu verantwoord weer bezig.
Wanneer er weer mensen komen fitnessen, kunnen we de veiligheid naar ons idee niet voldoende garanderen. Dit vanwege onvoldoende ruimte tussen de toestellen, onvoldoende mogelijkheden om de hele zaal op de juiste manier te ventileren en gewoon onvoldoende ruimte in de zaal.
We willen jullie vragen voor begrip voor onze keuze om (in ieder geval) tot 1 september de vrije fitness gesloten te houden. 1 op 1 trainen op afspraak is wel mogelijk als “fysiotherapie bij klachten” of personal training.
Verder hebben we de vraag of er interesse is voor buiten sporten.
We willen dan in een groepje buiten met jullie trainen, in het centrum zullen we dat in het noorderplantsoen of na overleg met jullie in het stadspark (vanwege meer ruimte) gaan trainen.
Vanuit Ter borch gaan we de Onlanden in of op ons eigen grasveld oefeningen doen.
We zitten dan te denken aan lichaamseigen oefeningen die we op elk niveau kunnen inzetten, van kracht/stabiliteit tot aan conditie.
Bij veel animo maken we extra groepen.
Als je interesse hebt voor deze groepstraining buiten wil je dit dan per mail bij ons aangeven?
De fitness abonnementen blijven nog steeds bevroren, indien we starten met groepstrainingen zal daar een aangepast abonnement voor komen. 
Bedankt voor je begrip.

Helaas nog geen vrije fitness

Vul het formulier in om je aan te melden.
Telefonisch aanmelden kan ook:
Bel 050-3182164.