Ontspanningsoefeningen

  • Beschikbaar op de volgende locatie
  • Ter Borch
    Borchsingel 33b Eelderwolde

Heb je ook wel eens last van stress of denk je dat ademhalingsoefeningen jou kunnen helpen? We gaan nu starten met oefengroepjes met een klein aantal deelnemers gericht op ontspanning en het aanleren van de juiste ademhaling. Een goede manier van ademen helpt je om stressklachten te doen afnemen, maar ook in het herstellen van pijnklachten en/of blessures en bij het “dealen met de dagelijkse drukte”

De groepen worden begeleid door fysiotherapeut en trainer Carlijn van Lierop en ze zal starten met twee soorten groepen:

  • Groep 1 is meer gericht op ontspannings- en ademhalingsoefeningen
  • Groep 2 bevat ontspanningsoefeningen en oefeningen uit Yoga en Pilates om op deze manier spieren te versterken en andere spieren te kunnen ontspannen.

Bij beide groepen let Carlijn goed op kwaliteit van uitvoeren, houding en ontspanning en krijg je tips mee om ook thuis oefeningen te kunnen doen!

Wanneer

Iedere maandag van 20:00 – 21:00 uur.
Locatie: Gezondheidscentrum Ter Borch
Tarief: 12,50 euro per keer

Wil je meedoen met de ontspanningsoefeningen, stuur even een mail, zodra we een groepje van 4 a 5 mensen hebben starten we weer. Tot die tijd kun je onder individuele begeleiding van Carlijn van Lierop ontspanningsoefeningen doen .

Voor meer informatie: info@medisupport.nl

Ontspanningsoefeningen

Vul het formulier in om je aan te melden.
Telefonisch aanmelden kan ook:
Bel 050-3182164.