Marsha Westerhof

Werkgebied: sportfysiotherapie/revalidatie.

Werken met topsporters

Naast mijn werkzaamheden voor fysiotherapie Medisupport werk ik ook voor de Nederlandse Atletiekunie. Ik begeleid atleten in preventie van blessures, trainingen, behandelingen en reis vaak mee naar trainingsstages en toernooien als Europese-  en Wereldkampioenschappen atletiek. Ik begeleid sporters uit diverse sporten, als volleybal, voetbal, handbal, atletiek, turnen, tennis, rugby, squash en fitness.

Lichaamsdeel

Vanuit mijn werk met sporters heb ik veel ervaring in de behandeling van knie, enkel, rug en schouders. Ook begeleid ik veel post operatieve trajecten, bijvoorbeeld in knie- en rugrevalidatie. Verder werk ik veel in de oefenzaal, maak ik schema’s ter preventie, vervangende training en aanvullende training voor sporters en revalidanten.

Uitdaging in mijn werk

Ik vind het erg interessant om een goede diagnose te stellen, om alle puzzelstukjes bij elkaar te zoeken bij al langer bestaande klachten, om mensen te kunnen laten functioneren ondanks beperkingen en/of klachten. Zoeken naar wat wel kan!
Ik heb veel verschillende behandeltechnieken die ik uit verschillende opleidingen en ervaring heb geleerd en ik vind het erg leuk om in de behandelingen de technieken toe te passen die het beste zijn om het doel van de client te bereiken.

Opleiding, onderlegd in …

Master sportfysiotherapie Utrecht, cyriax (orthomanueel therapie), kinesiotaping, medical taping, dry needling, stenvers schoudermobilisatie, arbeidsfysiotherapie Fysergo, balansbaltraining.