Revalidatietraining

  • Beschikbaar op de volgende locaties
  • Medisupport
    Turfsingel 17 Groningen
  • Dijkmansport
    Melisseweg 83 Groningen

trealidatie training

Revalidatietraining heeft als doel de belastbaarheid van het lichaam te vergroten. U moet hierbij denken aan het trainen van uw conditie, uw spierkracht, balans en coördinatie. Revalidatietraining kan tevens een onderdeel of verlengstuk van onze “normale” fysiotherapeutische behandelingen zijn. Wij bieden met onze revalidatietraining diverse oefen- en beweegprogramma’s aan in het bijzonder voor mensen met één of meerdere van de onderstaande klachten of aandoeningen:

De revalidatietraining in de vorm van medische fitness vindt onder andere plaats in onze fitness school, welke is ingericht om op een verantwoorde manier, optimaal uw lichaam te kunnen trainen. Onder deskundige begeleiding van één van onze fysiotherapeuten traint u hier individueel of in kleine groepen, met een oefen- of beweegprogramma dat speciaal voor u is opgesteld. Vanzelfsprekend wordt er tijdens het opstellen van uw programma rekening gehouden met de beperkingen die uw klacht of aandoening(en) met zich meebrengen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om bij ons te trainen. U wordt aan de hand van een individueel oefenprogramma geleerd om op een efficiënte manier uw lichaam te versterken. Het bijzondere aan onze trainingsmethode is de optimale begeleiding van één van onze fysiotherapeuten en de aandacht voor alle aspecten die bij fitnesstraining aan bod komen. Het trainen in groepsverband maakt het niet alleen gezelliger, maar motiveert en zorgt voor meer plezier in het trainen wat leidt tot betere trainingsresultaten.

Een vervolg op de specifieke oefentherapie kan zijn een looptraining of een andere sport specifieke revalidatietraining op het veld of in de zaal. Vaak wordt de stap vanuit de “veilige oefentherapie situatie” naar het weer 100% meedoen op het sportveld als lastig ervaren. Wat mag je wel met je nieuwe kruisband, kun je alweer meetrainen met je hockeytraining. Door ook deze stappen onder fysiotherapeutische begeleiding te nemen kun je fitter en met minder kans op terugkerende blessures weer je sport beoefenen.

Loopgroep: Noorderplantsoen

Revalidatie sport: sportvelden Corpus den Hoorn

Revalidatietraining

Vul het formulier in om je aan te melden.
Telefonisch aanmelden kan ook:
Bel 050-3182164.