Rugtraining

In Corona tijd bieden we online op uw situatie toegespitste rugtraining. vul het formulier in of maak een afspraak voor een videoconsult.

Lokale spiertraining: bij mensen met rugklachten zijn vaak de kleine, lokale stabiliserende spieren zwak of inactief. Herhaalde rugklachten zijn vaak een gevolg van inactiviteit van deze spiertjes. Het activeren van deze spieren is een voorwaarde om zonder blessures een goede trainingsopbouw te kunnen houden. Deze spieren trainen we d.m.v. coördinatie oefeningen, dit is meestal de eerste stap in de rug training. Vervolgens kan de stap gemaakt worden naar een intensievere manier van trainen en bewegen met behulp van fitnessapparaten, halterstangen en andere oefenvormen. Door de “core” sterker te maken wordt het lichaam belastbaarder om in het dagelijks (en sportieve) leven meer krachten op te kunnen vangen.

Door deze training specifiek te richten op de oorzaak van uw klachten, kunnen we pijnklachten verhelpen, maar ook terugkerende klachten proberen te voorkomen.

Rugtraining

Vul het formulier in om je aan te melden.
Telefonisch aanmelden kan ook:
Bel 050-3182164.