top of page
047A4134.jpg

Thijs Alkema

Algemene fysiotherapie | Dry needling en MC Kensie

Al vroeg in mijn leven wist ik dat fysiotherapie mijn roeping was. Mensen op een inspirerende en effectieve wijze van hun klachten afhelpen vind ik erg motiverend in mijn werk. Sinds 2016 ben ik werkzaam binnen ons mooie vak. Na mijn opleiding ben ik gestart in de geriatrie, maar al snel wist ik dat de eerstelijns praktijk meer in mijn straatje paste. Ik kijk ernaar uit je te zien bij Medisupport!

Investeren in gezondheid

Door mijn achtergrond in Dry Needling ben ik breed onderlegd in het behandelen van pijnklachten vanuit het spierstelsel. Daarnaast ben ik in staat door de Mckenzie Methode veilig en betrouwbaar klachten aan de wervelkolom te behandelen.

De Mckenzie Methode

Ook wel bekend als Mechanische Diagnose en Therapie(MDT). Deze methode wordt sinds 30 jaar gebruikt om pijnklachten aan wervelkolom en ledematen te behandelen. Door het toepassen van een specifieke intake, onderzoek en een bijpassende mechanische behandeling kan ik klachten aan het bewegingsapparaat effectief behandelen, waarbij het voorkomen van een terugval erg belangrijk is

Opleiding, onderlegd in

  • Algemene fysiotherapie

  • Dry needling

  • Medical Taping

  • Mckenzie Therapie; domeinen nek, bovenrug en onderrug.

bottom of page