Topsportzorg

In de topsport wordt veel gekeken naar beweging:

  • waar loopt de beweging verkeerd?
  • is het niet efficiënt?
  • waar ligt het blessure risico?

 

Medisupport biedt Topsportzorg met individu gerichte analyse, trainingsadviezen en -programma’s en fysiotherapie.

 

Door wie

Marsha Westerhof (master) sportfysiotherapeut

Onze fysiotherapeut Marsha heeft veel ervaring opgedaan in de topsport bij het begeleiden van de atleten die uitkomen voor de Nederlandse atletiekunie, zoals Dafne Schippers en Eelco Sintnicolaas. Op wereldkampioenschappen, olympische spelen en trainingsstages werken met de beste atleten heeft haar een unieke kennis opgeleverd, die ze wil inzetten om recreatieve sporters en topsporters beter te laten presteren!

 

Voor wie

Recreatieve teamsporters, individuele sporters en topsporters die zichzelf willen verbeteren, die vaak terugkerende blessures hebben, die gewoonweg topsportzorg willen!

Doel

Sportprestatie verbeteren, terugkerende blessures nu echt aanpakken, risicofactoren op blessures doen afnemen

Op welke manier

Door middel van een sportanalyse en spierfunctie testen kijken we samen naar jouw sport en jouw lichaam in deze sport. Waar ligt jouw zwakke schakel, waardoor sla jij met volleybal steeds je schouder kapot, waardoor loop jij steeds peesblessures op, waardoor spring je niet hoger?

topsportzorg door Marsha Westerhof van Medisupport

Het programma

Je krijgt oefeningen voor deze zwakke schakels en een trainingsschema gericht op jouw doelen. Het doel is om (al daar niet binnen de blessuremogelijkheden) te werken aan het verbeteren van jouw maximale prestatie.

Intake

De intake en screening duurt een uur, daarna krijg je op papier jouw adviezen mee. Eventuele vervolgafspraken kunnen gemaakt worden. Denk aan: persoonlijke trainingsschema’s, fysiotherapeutische begeleiding, alternatieve training, vervolgonderzoek, personal training, alles in overleg.

Investering

Kosten van de intake zijn: 50 euro eigen bijdrage, naast de kosten van een fysiotherapie behandeling gericht op screening van jouw klachten (verzekerde zorg)

Wil je meer weten, mail naar info@medisupport.nl en stel je vraag aan Marsha

Topsportzorg

Vul het formulier in om je aan te melden.
Telefonisch aanmelden kan ook:
Bel 050-3182164.