top of page

Bootcamp

De bootcamp is een afwisselende en uitdagende training waar iedere sporter op zijn eigen niveau zijn conditie en kracht kan verbeteren. Er wordt getraind in een groep, waar een positieve sfeer hangt en het gezellig is om de training samen te volbrengen. De training wordt op maandag gegeven door fysiotherapeut Thomas en op zaterdagochtend door gecertificeerd trainster Laura. 

Er wordt verzameld bij gezondheidscentrum Ter Borch waarna er met de groep bij de praktijk getraind wordt of ergens in de buurt. De training bestaat uit meerdere korte trainingsblokken met creatieve en intensieve oefeningen afgewisseld met extensieve activiteiten om te herstellen voor het volgende blokje. Iedereen kan zijn eigen intensiteit bepalen, waardoor zowel de beginnende als ervaren sporter hieraan mee kan doen.

Administratie-profiel.jpg

Afspraak maken

Wil jij meer weten of een afspraak maken laat dan jouw gegevens achter op het aanmeldformulier en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ook bellen naar 050-3182164 of mailen naar receptie@medisupport.nl

Bootcamp trainers

047A4118.jpg

Thijs Veenstra

Groepsinstructeur

Laura-Hamming-profiel.jpg

Laura Hamming

Personal trainer & groepsinstructeur

047A4153.jpg

Sam Werkhoven

Personal trainer & groepsinstructeur

Fysiotherapie

Heb je tijdens het dagelijks leven of met sporten last van pijnklachten of bewegingsbeperkingen? Maak dan even een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. Wij krijgen je weer snel op de been!

bottom of page