top of page
Fitness klas

Fitmoms

Na de zwangerschap wil je natuurlijk zo snel mogelijk terug in vorm zijn en de bijgekomen kilo’s weer kwijtraken.

Wij bieden fitness/krachttraining aan voor vrouwen die net zijn bevallen en weer moeten herstellen. Onder begeleiding van gecertificeerd trainster Laura ga je aan de slag om weer fitter en sterker te worden.

 

Er is extra aandacht voor de bekkenbodemspieren en buikspieren (zodra dit weer mag) en daarom worden daarvoor gezamenlijk oefeningen gedaan. Iedereen traint op zijn eigen niveau, want de één herstelt natuurlijk sneller dan de ander. Door het trainen in een groep hangt er een gezellige sfeer en kun je elkaar motiveren.

Deze groep is afhankelijk van het aantal deelnemers, daarom hebben we niet altijd plek of is er niet altijd een lopende groep. Mocht je interesse hebben om hieraan mee te doen, kun je het beste even contact opnemen via vitaliteit@medisupport.nl.

Administratie-profiel.jpg

Afspraak maken

Wil jij meer weten of een afspraak maken laat dan jouw gegevens achter op het aanmeldformulier en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ook bellen naar 050-3182164 of mailen naar receptie@medisupport.nl

Fitmoms trainer

Laura-Hamming-profiel.jpg

Laura Hamming

Personal trainer & groepsinstructeur

Fysiotherapie

Heb je tijdens het dagelijks leven of met sporten last van pijnklachten of bewegingsbeperkingen? Maak dan even een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. Wij krijgen je weer snel op de been!

bottom of page