top of page
Prenatal Mediation

Zwangerfit

Wil je fit blijven tijdens de zwangerschap? Dat kan bij ons. Onder begeleiding van onze gecertificeerde trainster Laura bieden wij fitness/krachttraining aan voor zwangere vrouwen. Er wordt in een klein groepje getraind met als doel de spieren te versterken.

 

De oefeningen zijn gericht op de spieren in het hele lichaam, maar er is extra aandacht voor de bekkenbodemspieren en
buikspieren (zolang dit nog mag). Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, waarbij er natuurlijk wordt gekeken naar het verloop van de zwangerschap en hoever diegene op dat moment is.

Deze groep is afhankelijk van het aantal deelnemers, daarom hebben we niet altijd plek of is er niet altijd een lopende groep. Mocht je interesse hebben om hieraan mee te doen, kun je het beste even contact opnemen via vitaliteit@medisupport.nl.

Administratie-profiel.jpg

Afspraak maken

Wil jij meer weten of een afspraak maken laat dan jouw gegevens achter op het aanmeldformulier en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt ook bellen naar 050-3182164 of mailen naar receptie@medisupport.nl

Zwangerfit trainer

Laura-Hamming-profiel.jpg

Laura Hamming

Personal trainer & groepsinstructeur

Fysiotherapie

Heb je tijdens het dagelijks leven of met sporten last van pijnklachten of bewegingsbeperkingen? Maak dan even een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. Wij krijgen je weer snel op de been!

bottom of page