top of page
Wouter-Silvis-banner.jpg
Wouter-Silvis-profiel.jpg

Wouter Silvis

Algemene fysiotherapie | manueel therapeut

Door mijn brede kijk op lichamelijk herstel probeer ik het gehele ‘bewegingsapparaat’ en jou als persoon in het vizier te houden. Mijn motto hierbij is ‘it’s the pieces that make the puzzle’. Elke lichamelijke klacht is weer een puzzel die opgelost kan worden, dat doe ik graag samen met jou en is elke keer weer een boeiende uitdaging!

Achtergrond

Ik ben breed opgeleid en heb onder andere in Beatrixoord op de pijnrevalidatie gewerkt en in twee grotere praktijken in het Ommeland. Naast mijn werk bij Medisupport geef ik met veel plezier les aan master studenten fysiotherapie en ben ik betrokken bij het uitvoeren van het kwaliteitsbeleid van onze beroepsgroep, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Lichaamsdeel/domein

Vanuit mijn opleiding als manueel therapeut heb ik me toegelegd op het behandelen van klachten aan de wervelkolom, in relatie met de rest van het lichaam. Het is elke keer weer gaaf wanneer ik mijn expertise op het gebied van de rug kan inzetten en dat dit vervolgens een effect heeft op het gehele lichaam!

Ik heb affiniteit met nek-, schouder- en hoofdpijn, duizeligheid, wervelkolom gerelateerde klachten, dans- en sportblessures. Het leukst aan mijn werk vind ik het om de behandeling op jou als persoon af te stemmen, jij bent immers de expert als het om jouw lichaam gaat.

Opleiding, onderlegd in

  • Algemene fysiotherapie

  • Master Manuele Therapie (Musculoskeletale Revalidatie, Nijmegen)

  • Diverse cursussen over duizeligheid (o.a. Epley manoeuvre bij BPPD), interdisciplinaire benadering bij chronische pijn

  • Stagebegeleider voor Hanzehogeschool en Master Manuele Therapie

  • Lid Rugnetwerk Noord

  • Docent master musculoskeletale revalidatie

bottom of page