top of page

Anlene van der Meer

Personal trainer, Groepsinstructeur

Mijn naam is Anlène van der Meer, 23 jaar oud en geboren en getogen in het prachtige Sneek in Friesland! Sinds 3 jaar ben ik woonachtig in Groningen samen met mijn vriend en ben ondertussen wel redelijk ingeburgerd!

Achtergrond

Wat ik ook echt niet mag vergeten te vertellen is dat mijn hart ook grotendeels op Ameland ligt! Familie, vrienden en tien jaar lang horeca werk, maar vooral het gevoel van thuiskomen is wat er in mij opkomt als ik denk aan dit mooie plekje!

Na de opleiding Sport en Bewegen op het Cios in Heerenveen ben ik gestart met Communicatie aan de Hanze Hogeschool. Een hbo-opleiding in de sport was namelijk lastig te combineren met het dat wat ik het liefste doe: volleybal. Al jaren ben ik actief in de topsport bij VC Sneek Dames 1 en mag mij in het seizoen 22/23 dan ook Landskampioen noemen!

Via deze weg ben ik ook in aanraking gekomen met Marsha en Medisupport. En ben daarom ook heel blij dat ik werkzaam mag zijn binnen zo’n fijne omgeving als Medisupport. Ik heb de unieke kans om mijn passie voor sport in combinatie met het vak waar ik voor leer toe te passen binnen 1 bedrijf! Je zal mij daarom voor een gedeelte gaan zien in de zaal om krachttraining, Personal Training en Bootcamps te geven. Maar daarnaast werk ik samen met de andere collega’s aan een campagne voor een nieuwe vitaliteitsacademy en versterk ik de communicatie zowel intern als extern.

Uitdaging in mijn werk

Mijn doel binnen Medisupport is om doormiddel van mijn kennis binnen het vak communicatie iets te kunnen betekenen binnen mijn passie; de sportbranche. Ik ben altijd in voor een praatje en domme vragen bestaan niet! Dus mocht er iets zijn kan je mij altijd aan mijn mouw trekken!
Tot snel in de zaal, via de mail of telefoon!
Groetjes,

bottom of page