top of page

Emma Doornbos

Manueel therapeut, Fysiotherapeut, Dry needling specialist

Mijn naam is Emma Doornbos, ik ben 30 jaar en geboren in Leeuwarden. Voor mijn studie verhuisde ik naar Groningen en ruim 10 jaar later wonen we hier nog steeds met veel plezier!

Achtergrond

In 2017 studeerde ik af als Algemeen Fysiotherapeut en sinds 2022 mag ik mijzelf ook Manueel therapeut noemen. De afgelopen 7 jaar heb ik in Friesland gewerkt. Sinds februari/maart 2024 heb ik de overstap gemaakt naar Medi Support, waardoor ik eindelijk op de fiets naar mijn werk kan!

In mijn vrije tijd ga ik met plezier naar de sportschool en zoek ik in de zomer het water of in de winter de sneeuw op. Ook geniet ik graag van gezelligheid onder het genot van een hapje en drankje met vrienden of familie.

Uitdaging in mijn werk

Het lichaam is ontzettend goed in staat om zichzelf te herstellen. Wanneer er iets in de weg staat van dit herstel, ga ik graag samen met u op zoek naar de oorzaak hiervan. Door samen uw klachten te bespreken, te onderzoeken en te duiden komen we tot een combinatie van lokale behandeling, oefeningen en adviezen omtrent uw werk, hobby of sport. Het doel is om de voor u gewenste situatie weer te behalen op een manier die bij u en uw mogelijkheden past.

Sinds 2022 ben ik naast Algemeen Fysiotherapeut ook Manueel Therapeut. De specialisatie manuele therapie biedt extra inzicht en vaardigheden om klachten aan uw wervelkolom, maar ook andere gewrichten, te onderzoeken en te behandelen. Dry Needling kan een mooie toevoeging zijn aan deze behandeling.

Daarnaast ben ik aangesloten bij het Schoudernetwerk Noord, waardoor u ook met een schouderklacht bij mij aan het goede adres bent.

Opleiding, onderlegd in:

- Manuele therapie
- Dry Needling
- Schoudernet Noord

bottom of page