top of page

Charisa Mual

Personal trainer, Groepsinstructeur, Voedingsspecialist

Mijn naam is Charisa Mual, geboren en getogen in de stad Groningen.

Toen ik mijn middelbare school ging verlaten wist ik al snel wat ik als vervolg wilde gaan doen en dat was richting de sport. Ik heb dan ook de opleiding sport en bewegen aan de alfa-college hier in Groningen gevolgd. Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik onbewust al in aanraking met medisupport want ik heb toen nog een tijdje meegekeken bij een van de fysiotherapeuten om kennis te maken met het vak fysiotherapie.

Achtergrond

Na de opleiding sport en bewegen heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om personal trainer te worden en mag ik met trots zeggen dat ik sinds 2017 Personal Trainer ben en heb ik jaren lang ervaring met training gegeven bij een studio in de stad.

Voor mij was het tijd om andere stappen te zetten en wilde ik iets waarbij ik samen kan werken met een team van professionals (trainers en fysiotherapeuten). Na een periode scrollen op internet kwam ik terecht bij Medisupport en heb ik geen moment geaarzeld om contact op te zoeken. Al snel kwam ik in contact met Marsha en ook binnen no time mocht ik de trainingen overnemen. Tot op de dag van vandaag ben ik onwijs blij dat ik onderdeel mag zijn van het team van Medisupport.

Vroeger vanuit huis uit altijd gestimuleerd om te gaan sporten. Na mijn zwemdiploma ABC te hebben gehaald mocht ik een sport kiezen die mijn leuk leek. Ik heb toen eerst geturnd maar vond ik al snel niet meer leuk. Daarna heb ik aan streetdance gedaan, leuk, maar ook dat was niet mijn ding. Uiteindelijk een paar handbal trainingen gevolgd en ik was verkocht. Nog wekelijks ben ik te vinden in de sporthal bij V&S in Groningen. Handbal is voor mij mijn ontspanning maar ik ben ook zeker wel prestatiegericht.

Uitdaging in mijn werk

Mijn ambitie is om samen met jou te werken aan je doelstelling; afvallen, sterker worden, fit worden en/of meer energie verkrijgen. plezier op nummer 1. Zo heb ik zelf ervaren dat plezier erg belangrijk is binnen de sport, of dit nou bij teamsport is of gewoon fitness. Plezier is iets wat je samen kan creëren en dat doe ik graag samen met JOU. Een ontspannen, positieve sfeer is wat ik in elke sessie probeer te creëren.

Be motivated and enjoy!

bottom of page