top of page

Reguliere fysiotherapie

Heb je problemen met bepaalde bewegingen, zoals bijvoorbeeld bukken of hurken? Heb jij pijn bij langer zitten, of het uitoefenen van je werk of huishouding? Kun je niet meer met je kinderen spelen of lekker sporten? Of wil je voorkomen dat je steeds weer klachten krijgt en je gewoonweg fitter voelen? Dan helpen wij jou graag op weg om weer beter te kunnen bewegen, om je weer fitter te voelen.

Onze fysiotherapeuten zoeken met jou naar de oorzaak van je klachten en zullen je helpen om oplossingen te vinden om jouw klachten aan te pakken. We gaan met jou op zoek naar het terugvinden van de juiste samenwerking tussen spieren, gewrichten en zenuwen en laten je weer soepeler bewegen. We kunnen je helpen in het verbeteren van je belastbaarheid, zowel gericht op de spieren en gewrichten, als het hart/long systeem.

We hebben op al onze locaties een ruime, gezellige oefenzaal tot onze beschikking en hebben in ons team veel verschillende therapeuten, met elk hun eigen specialisatie, dus we kunnen iedereen helpen. We werken samen met jou, gebruik makend van allerlei verschillende therapieën, aan jouw herstel. We maken meetbaar wat we doen en werken samen met artsen, diëtisten, trainers en andere specialisten om zo het maximale resultaat te boeken. We zijn pas tevreden als jij dat bent!

Behandelplan

Bij de eerste afspraak zullen we je een aantal vragen stellen om jou en jouw klachten beter te leren kennen. Aan de hand van dit gesprek en het eerste onderzoek, maken we samen met jou een behandelplan. Dit kan bestaan uit oefentherapie, manuele behandelingen, taping technieken, vervolgonderzoek of een ander advies. De behandelintensiteit wordt afgesproken en kan variëren van 2 keer per week tot 1 keer per 2 à 3 weken, dit wordt bepaald aan de hand van jouw klachten en/of hulpvraag.


Iedereen is uniek

Iedereen is uniek, dus kijken we samen naar jouw doelen en de beste behandeling voor jou. We hebben verschillende specialisten in huis, kunnen verder onderzoek met behulp van echografie inzetten en als het nodig is jou doorverwijzen naar artsen of collega’s waar we mee samenwerken.


Altijd op zoek naar vernieuwing

We proberen altijd op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op ons vakgebied; nieuwe therapieën, nieuwe oefeningen, recente literatuur, we houden het bij, zodat we jou op de beste manier kunnen behandelen.

Fysiotherapeuten

Marsha Westerhof

Marsha Westerhof

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, Revalidatie, Dry needling specialist

Wouter Westerhoff

Wouter Westerhoff

Fysiotherapeut, Arbeidsfysiotherapeut, Dry needling specialist, Medisch personal trainer

Karin Schemkes

Karin Schemkes

Fysiotherapeut, Arbeidsfysiotherapeut

Emma Doornbos

Emma Doornbos

Manueel therapeut, Fysiotherapeut, Dry needling specialist

Tessa Bolhuis

Tessa Bolhuis

Fysiotherapeut, Oncologie fysiotherapeut

Philipp Albert

Philipp Albert

Fysiotherapeut, Shockwavetherapie specialist, Msu echografie

Rixt Yntema

Rixt Yntema

Fysiotherapeut

Thijs Veenstra

Thijs Veenstra

Fysiotherapeut, Hardloop analyse

Jelle Wetterauw

Jelle Wetterauw

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut

Thijs Alkema

Thijs Alkema

Fysiotherapeut, Dry needling specialist, MC kensie

Simon Klazinga

Simon Klazinga

Fysiotherapeut, Personal trainer

Ingrid Knollema

Ingrid Knollema

Fysiotherapeut, Shockwavetherapie specialist, EPTE specialist

medisupport-s2_27.jpg

Plan een afspraak

Wil je snel terecht? Plan direct een afspraak online of vul het aanmeldformulier in. 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel naar 050-3182164 of mail naar receptie@medisupport.nl.

bottom of page