top of page

Vitaliteitslijn Medisupport

Een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker en daar willen wij graag aan bijdragen. Door middel van ons beweegaanbod willen wij je helpen om jouw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, zodat je lekkerder in je vel zit. We zijn daarom sinds begin 2020 bezig met het ontwikkelen van onze vitaliteitslijn.

 

Inmiddels bieden we verschillende groepslessen, personal training en fitness aan en willen we ons graag nog verder ontwikkelen. Neem een kijkje in ons huidige aanbod en houd de website in de gaten voor updates rondom nieuw beweegaanbod of klik hier om je direct te registreren in onze app en een abonnement aan te schaffen. Hier vind je een overzicht van onze abonnementen en kun je ook reserveren om te gaan sporten. 

 

Voor onze fitnessers hebben we nu een all-in abonnement waarmee je op al onze locaties kunt sporten! Wil je graag een groepsles doen of trainen onder begeleiding van een personal trainer, stuur dan een mailtje naar vitaliteit@medisupport.nl. Dan neemt één van onze trainers contact met je op over de mogelijkheden. Hopelijk zien we je snel!

medisupport-s2_36.jpg

 

Seniorenfitness

medisupport-s2_29.jpg

Krachttraining

voor vrouwen

medisupport-s2.jpg

 

Rugtraining

medisupport-s2_27.jpg

Medische 

Personal training

Laura-Hamming-banner.jpg

 

Vrije fitness

Young Moms Staying Fit

 
Fitmoms

medisupport-s2_30.jpg

 

Bootcamp

medisupport-s2_28_edited.jpg

 

Circuittraining

 

Personal training

medisupport-s2_33.jpg

Small

group training

medisupport-s2_20.jpg

 

Sportscreening

Yoga Class

 
Zwangerfit

bottom of page