top of page

Ingrid Knollema

Fysiotherapeut, Shockwavetherapie specialist, EPTE specialist

Ik ben Ingrid Knollema en ga alweer bijna richting de 30. Ik ben in Vries opgegroeid maar woon sinds een aantal jaar in het mooie Groningen.

Achtergrond

Na 14 jaar geturnd te hebben, kreeg ik veel interesse in het menselijke lichaam en ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie. Qua sport ben ik bezig met fitness, dansen en sinds kort ben ik begonnen met hardlopen.
Daarnaast houd ik erg van koken, lezen en de natuur op te zoeken (het liefst ergens in het buitenland natuurlijk).

Uitdaging in mijn werk

Ik vind het erg leuk om mensen in de oefenzaal te begeleiden met langdurige revalidaties, na bijvoorbeeld een operatie. Je kunt van mij verwachten dat we hard aan het trainen gaan, passend bij de blessure en het doel. Ook ben ik creatief in de oefenzaal, ik houd namelijk van afwisseling en nieuwe oefeningen.
Shockwave, basis echografie en EPTE zijn mijn specialisaties. Daarnaast ben ik in oktober begonnen met de cursus dry needling, dus ik ben veel in de weer met naalden! Door mijn specialisaties kan ik mensen goed helpen met (langdurige) peesklachten. Op deze manier kan ik je goed helpen met de diagnose, de juiste behandeling en het verder opbouwen naar een bepaald doel of sport.

Opleiding, onderlegd in;
- Algemene fysiotherapie
-Epte
-Shockwave
-Dry needling i.o.

bottom of page