top of page

Jelle Wetterauw

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut

Bij Medisupport vind ik het erg leuk dat we te maken hebben met zoveel verschillende mensen, allemaal met een unieke achtergrond en verschillende beweegdoelen. Dit maakt elke klacht uitdagend.

Achtergrond

Mijn naam is Jelle Wetterauw. Geboren in Huis ter Heide (Drenthe) in 1994, sinds mijn studententijd woon ik in Groningen. In mijn vrije tijd doe ik graag aan krachttraining, outdoorsporten zoals meerdaagse trektochten en boulderen en ik maak ook graag muziek. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de manier waarop mensen bewegen onder verschillende omstandigheden.

Uitdaging in mijn werk

Wat mij het meest boeit is de mens als geheel, hoe iemand motorische vaardigheden leert en hoe het menselijk lichaam in staat is tot verbazingwekkende prestaties. Of het nu gaat om knierevalidatie of het begrijpen van de connectie tussen de hersenen en beweging, ik vind het allemaal interessant. Mensen kunnen bij mij terecht voor een holistische benadering van hun fysieke gezondheid.
Het is mijn doel om je niet alleen van je klachten af te helpen maar je zelfs iets verder te begeleiden dan voor het ontstaan van de klachten. Ook voor vragen op het gebied van performance kan je bij mij terecht.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan jouw welzijn. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of graag meer informatie wilt. Laten we samen aan de slag gaan!

Opleiding, onderlegd in;
- Algemene Fysiotherapie
- Master in Sportfysiotherapie
- TIGRA adviseur arbeid en gezondheid

bottom of page