top of page

Karin Schemkes

Fysiotherapeut, Arbeidsfysiotherapeut

Ik ben Karin Schemkes en ik werk sinds 2009 bij Medisupport. Met veel plezier ben ik werkzaam op de locatie bij Dijkmansport aan de Melisseweg in Groningen.

Achtergrond

Voordat ik begon aan mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik de HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management gevolgd en afgerond.

Buiten mijn werk ga ik graag met mijn gezin op pad en doe ik aan fitness.

Uitdaging in mijn werk

Ik vind het leuk om samen met de patiënt aan een doel te werken en resultaat te zien van de behandeling. Goed luisteren en verder kijken dan alleen de klacht of blessure dragen ook positief bij aan het behalen van goede resultaten. Niet alleen door te behandelen maar juist ook door de patiënt zelf aan het werk te zetten behaal ik mijn successen.

Door mijn eigen actieve roei- en coachverleden, bij roeivereniging de A.R.C. in Assen en bij de studenten roeivereniging A.G.S.R. Gyas in Groningen, ben ik in staat om geblesseerde roeiers snel en op een goede manier weer aan het roeien te krijgen. Naast fysiotherapeutische behandeling kan technische ondersteuning (in de boot, bak of op een Concept 2) tijdens het roeien ook onderdeel zijn van het behandelplan.

Opleiding, onderlegd in;
∙ Algemene fysiotherapie
∙ Arbeidsfysiotherapie Fysergo/Belife
∙ Groepstraining
∙ Medical taping
∙ Mulligan ABC

bottom of page