top of page

Simon Klazinga

Fysiotherapeut, Personal trainer

Jij bent uniek! Met een brede blik kijk ik daarom samen met jou hoe we de puzzel kunnen leggen. Autonomie en zelfredzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel. Ben jij er klaar voor om leider te worden van je lijf in plaats van lijder te zijn?

Achtergrond

Mijn naam is Simon Klazinga, geboren en getogen stadjer uit het jaar 1988.
In 2014 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool. Vervolgens ben ik in Zwitserland aan het werk gegaan vanwege de krappe arbeidsmarkt en heb ik bij terugkomst in Groningen bij verschillende praktijken in de stad gewerkt. Daarna werkte ik meer dan 5 jaren als zelfstandig fysiotherapeut en personal trainer. Uiteindelijk heb ik ontdekt dat ik geen echte ondernemer ben en werk ik sinds 1 januari 2023 bij Medisupport, waar ik in 2014 mijn eindstage ook liep. Daarnaast ben ik met veel plezier opleider voor trainers die een fitnessopleiding volgen. Ik ben een fanatieke winter & watersporter en bevind mij graag in de natuur.

Uitdaging in mijn werk

De lage rug, nek, knie en schouder zijn de lichaamsdelen waar ik de meeste affiniteit mee heb. In het geval van knie- en lage rugklachten ben ik zelf ook ervaringsdeskundige. Ik vind het belangrijk om breed te kijken en het lichaam in de BASIS te screenen. BASIS staat voor Beweging, Ademhaling, Slaaphygiëne, Immuunsysteem en Stress mindset.

Elk persoon is uniek! Met een brede blik kijk ik daarom samen met jou hoe we de puzzel kunnen leggen. Autonomie en zelfredzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel. Ben jij er klaar voor om leider te worden van je lijf in plaats van lijder te zijn?
Graag zie ik je in de praktijk!

Opleiding, onderlegd in;
- CIOS Heerenveen
- Algemene fysiotherapie
- Gecertificeerd personal trainer
- Certified Medical Exercise Specialist
- Mylogenics Advanced
- Physis Academy specialist

bottom of page