top of page

Wouter Westerhoff

Fysiotherapeut, Arbeidsfysiotherapeut, Dry needling specialist, Medisch personal trainer

Hallo Ik ben Wouter, geboren in Groningen. Na 2 jaar op de universiteit in Groningen te hebben gestudeerd heb ik besloten dat een praktisch vak mij beter ligt. Ik ben voor de fysiotherapie opleiding bij Thim van der Laan uitgekomen en deze met zeer veel plezier afgerond. Na een fantastische tijd in Utrecht ben ik weer terug naar Groningen verhuisd. Sinds 2012 ben ik in dienst van Medisupport gekomen. In 2021 ben ik mede eigenaar geworden van deze fantastische praktijk. De uitdaging om samen met de patiënt te werken aan een duurzame oplossing vind ik een prachtige uitdaging.

Achtergrond

Ik ben opgegroeid in en rond het water. Altijd met bootjes in de weer op het water waar ik mijn passie in het zeilen heb gevonden. Ik ben hier met veel enthousiasme voor gegaan en heb op Europees en Wereld niveau gevaren. Daarna ben ik het vak van trainer/coach in gegaan waar ik altijd met veel plezier met talent zeilers uit het noorden op Europees niveau heb gewerkt. Hier is mijn interesse ontstaan in het menselijk lichaam. Veel blessureleed zelf ondervonden maar ook bij de atleten waren vaak wel pijntjes.

Uitdaging in mijn werk

Ik houd ervan om samen met de patiënt de blessure goed te begrijpen en hem/haar er weer 100% er bovenop te helpen. Of de klacht voortkomt uit een sport blessure, arbeits-gerelateerde klachten of gewoon ontstaan thuis, samen gaan we opzoek naar een oplossing voor de klachten. Wanneer je begrijpt hoe je het beste met een blessure om kunt gaan en wat je eigen bijdrage kan zijn in het herstel proces ben je meer gemotiveerd om samen met mij te werken aan de oplossing!​

Opleiding, onderlegd in;
- Algemene fysiotherapie
- Arbeidsfysiotherapie Fysergo/Belife
- Rug specialist
- Dry Needling specialist
- Groepstraining
- Medical taping
- EPTE

bottom of page