top of page

Bootcamp

De bootcamp is een afwisselende en uitdagende training waar iedere sporter op zijn eigen niveau zijn conditie en kracht kan verbeteren. Er wordt getraind in een groep, waar een positieve sfeer hangt en het gezellig is om de training samen te volbrengen. De training wordt op maandag gegeven door fysiotherapeut Thomas en op zaterdagochtend door gecertificeerd trainster Laura.

Er wordt verzameld bij gezondheidscentrum Ter Borch waarna er met de groep bij de praktijk getraind wordt of ergens in de buurt. De training bestaat uit meerdere korte trainingsblokken met creatieve en intensieve oefeningen afgewisseld met extensieve activiteiten om te herstellen voor het volgende blokje. Iedereen kan zijn eigen intensiteit bepalen, waardoor zowel de beginnende als ervaren sporter hieraan mee kan doen.

Seniorenfitness wordt gegeven op locatie Thetra en Ter Borch.

Bootcamp trainers

Hey mijn naam is Stijn 23 jaar en ik kom uit Groningen 
Ik ben begonnen als danser waarin ik voor lange tijd op hoog niveau heb gebreakdancet ook heb ik een dansopleiding (Lucia Marthas) gedaan.

Stijn Swarts

Personal trainer, Groepsinstructeur

Mijn naam is Charisa Mual, geboren en getogen in de stad Groningen.

Toen ik mijn middelbare school ging verlaten wist ik al snel wat ik als vervolg wilde gaan doen en dat was richting de sport. Ik heb dan ook de opleiding sport en bewegen aan de alfa-college hier in Groningen gevolgd. Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik onbewust al in aanraking met medisupport want ik heb toen nog een tijdje meegekeken bij een van de fysiotherapeuten om kennis te maken met het vak fysiotherapie.

Charisa Mual

Personal trainer, Groepsinstructeur

Mijn naam is Anlène van der Meer, 23 jaar oud en geboren en getogen in het prachtige Sneek in Friesland! Sinds 3 jaar ben ik woonachtig in Groningen samen met mijn vriend en ben ondertussen wel redelijk ingeburgerd!

Anlene van der Meer

Personal trainer, Groepsinstructeur

medisupport-s2_27.jpg

Plan een afspraak

Wil je snel terecht? Plan direct een afspraak online of vul het aanmeldformulier in. 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel naar 050-3182164 of mail naar receptie@medisupport.nl.

bottom of page