top of page

Krachttraining voor vrouwen

Tijdens deze training uitsluitend voor vrouwen, ga je samen werken aan je eigen gezondheid. Door middel van verschillende oefeningen rondom onze crossfit kooi, word je sterker en fitter.

Onder begeleiding van onze trainster Laura, ga je in een gezellige groep van maximaal 5 personen aan het werk. Alle oefeningen zijn uit te voeren op eigen niveau en er is genoeg ruimte voor de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt. Het maakt dus niet uit of je voor het eerst komt of als je al meer ervaring hebt met krachttraining of fitness.

Krachttraining voor vrouwen wordt gegeven op locaties Thetra en Ter Borch.

Krachttraining trainers

Hey mijn naam is Stijn 23 jaar en ik kom uit Groningen 
Ik ben begonnen als danser waarin ik voor lange tijd op hoog niveau heb gebreakdancet ook heb ik een dansopleiding (Lucia Marthas) gedaan.

Stijn Swarts

Personal trainer, Groepsinstructeur

Mijn naam is Charisa Mual, geboren en getogen in de stad Groningen.

Toen ik mijn middelbare school ging verlaten wist ik al snel wat ik als vervolg wilde gaan doen en dat was richting de sport. Ik heb dan ook de opleiding sport en bewegen aan de alfa-college hier in Groningen gevolgd. Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik onbewust al in aanraking met medisupport want ik heb toen nog een tijdje meegekeken bij een van de fysiotherapeuten om kennis te maken met het vak fysiotherapie.

Charisa Mual

Personal trainer, Groepsinstructeur, Voedingsspecialist

Mijn naam is Anlène van der Meer, 23 jaar oud en geboren en getogen in het prachtige Sneek in Friesland! Sinds 3 jaar ben ik woonachtig in Groningen samen met mijn vriend en ben ondertussen wel redelijk ingeburgerd!

Anlene van der Meer

Personal trainer, Groepsinstructeur

medisupport-s2_27.jpg

Plan een afspraak

Wil je snel terecht? Plan direct een afspraak online of vul het aanmeldformulier in. 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel naar 050-3182164 of mail naar receptie@medisupport.nl.

bottom of page