top of page

Small group training

Lijkt personal training jou wel wat, maar vind je het ook gezellig om samen met anderen te sporten? Dan kun je kiezen voor small group training. Er wordt getraind in een groepje van 3 personen onder begeleiding van een trainer, waarbij jullie elkaar motiveren en stimuleren, maar er wel aandacht blijft voor persoonlijke doelen. Op die manier ervaar je de voordelen van trainen in een groep, maar is er ook voldoende individuele aandacht.

De training duurt 45 minuten en is op afspraak in te plannen. Je kunt zelf een groepje samenstellen met bijvoorbeeld vrienden of collega’s, maar wij kunnen ook een groepje voor je maken.

Small group trainers

Hey mijn naam is Stijn 23 jaar en ik kom uit Groningen 
Ik ben begonnen als danser waarin ik voor lange tijd op hoog niveau heb gebreakdancet ook heb ik een dansopleiding (Lucia Marthas) gedaan.

Stijn Swarts

Personal trainer, Groepsinstructeur

Mijn naam is Charisa Mual, geboren en getogen in de stad Groningen.

Toen ik mijn middelbare school ging verlaten wist ik al snel wat ik als vervolg wilde gaan doen en dat was richting de sport. Ik heb dan ook de opleiding sport en bewegen aan de alfa-college hier in Groningen gevolgd. Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik onbewust al in aanraking met medisupport want ik heb toen nog een tijdje meegekeken bij een van de fysiotherapeuten om kennis te maken met het vak fysiotherapie.

Charisa Mual

Personal trainer, Groepsinstructeur

Mijn naam is Anlène van der Meer, 23 jaar oud en geboren en getogen in het prachtige Sneek in Friesland! Sinds 3 jaar ben ik woonachtig in Groningen samen met mijn vriend en ben ondertussen wel redelijk ingeburgerd!

Anlene van der Meer

Personal trainer, Groepsinstructeur

medisupport-s2_27.jpg

Plan een afspraak

Wil je snel terecht? Plan direct een afspraak online of vul het aanmeldformulier in. 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel naar 050-3182164 of mail naar receptie@medisupport.nl.

bottom of page